Om Ramstad Tuning

Ramstad Tuning er en av de få seriøse leverandørene av chiptuning, vi har tilbydt våre tjenester i mer enn 20 år. Vi har lang erfaring og vårt hovedmål er fornøyde kunder!

Dette oppnår vi med å utføre optimering på beste mulig måte som resulterer i at kundene sparer mange kroner på reduserte drivstoff-kostnader og har et mer lettkjørt kjøretøy med bedre respons og effekt. 

Detttt

De

V

Vi er

 

 

Hvorfor velge oss?

Vi optimerer motoren på din bil, bobil, lastebil, motorsykkel, båt eller traktor med omprogrammering av motorstyringen. Vi leser ut data fra bilens styresentral, og modifiserer disse med innleggelse av nye parameterstyringer. Motoren vil etter dette bli mer effektiv ytelsesmessig, og du vil oppnå et gunstigere drivstofforbruk. 

 

Vi har mer enn 20 års erfaring og kan programere nesten alt av styre-enheter, vi har garantert den beste løsningen for deg og ditt kjøretøy. Vi er ikke billigst men ønsker heller å gi deg det beste resultatet for både ditt kjøretøy og din økonomi ved å utføre optimering med den beste programvare og merkeverksted kan fremdeles oppdatere bilen ved service og reparasjoner etter optimering.

Vi kan også aktivisere hastighetsbegrenser / fartsperre på mange typer kjøretøy.

 

Noen tips til å velge firma som skal optimere kjøretøy'et ditt:
• Tips 1: Ikke monter en "power-box"!
• Tips 2: Kontroller at firma'et som skal tune er registrert.
• Tips 3: Pass på å få kvittering på optimering - IKKE BETAL SVART!

Våre ansatte:

Ole-Johnny Mauritzen

Daglig leder 

   906 87 920

  ole@ramstadtuning.no